Έκαναν «τσίρκο» τις παρελάσεις! Άλλα λέει ο ένας κι άλλα ο άλλος στην κυβέρνηση

«Επιτελικό μπάχαλο» και με τις παρελάσεις! Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε νωρίς το πρωί ότι θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση που θα διαρκέσει το πολύ 60 λεπτά. Αμέσως μετά το  από το υπουργείο Εσωτερικών διέψευσαν τις πληροφορίες αυτές και άδειασαν την Περιφέρεια, λέγοντας ότι οι μαθητικές παρελάσεις θα γίνουν κανονικά στη Θεσσαλονίκη και δεν θα παρελάσουν μόνο τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων!

 

Τελικά, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει ότι θα παρελάσουν «μόνο τα στρατιωτικά τμήματα». Χαρακτηριστικά επισημαίνονται τα εξής:

«Αναφορικά με τη διεξαγωγή των παρελάσεων και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και επειδή διακινούνται ανυπόστατες φήμες περί μη διεξαγωγής των μαθητικών παρελάσεων, επισημαίνεται ότι συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο τα όσα προβλέπονται στη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εξεδόθη στις 13 Οκτωβρίου 2021.

Επομένως , οι μαθητικές παρελάσεις παντού θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Διευκρινίζεται ότι η μαθητική παρέλαση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται παραδοσιακά στις 27 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιηθεί επίσης κανονικά. Στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης θα παρελάσουν μόνο στρατιωτικά τμήματα. Όλες οι παρελάσεις θα έχουν μέγιστη χρονική διάρκεια 60 λεπτών.

Σημειώνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.»

Αυτά προς το παρόν κι αν ρωτάτε τι θα γίνει με τις παρελάσεις η απάντηση είναι ότι μάλλον πρέπει να περιμένουμε…

The post Έκαναν «τσίρκο» τις παρελάσεις! Άλλα λέει ο ένας κι άλλα ο άλλος στην κυβέρνηση appeared first on Militaire.gr.

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας