ΑΕΚ: Κανονικά ο Στάνκοβιτς, αμφίβολος ο Αραούχο

ΑΕΚ: Κανονικά ο Στάνκοβιτς, αμφίβολος ο Αραούχο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 19:54

Με τον Τρίσταν Στάνκοβιτς να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Βόλο την Κυριακή (24/10) στη Μαγνησία. Αντίθετα, ατομικά γυμνάστηκε ο Σέρχιο Αραούχο λόγω μυϊκού σπασμού στον δεξιό τετρακέφαλο.

Όσον αφορά τον Αυστριακό γκολκίπερ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ένα μικρό πρόβλημα στον μηνίσκο. Όμως σήμερα αισθανόταν πολύ καλύτερα και θεωρεί ότι μπορεί να το διαχειριστεί, χωρίς να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

Ο Στάνκοβιτς μίλησε με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ Παντελή Νικολάου, που ήταν για αυτό το λόγο στα Σπάτα, κι αποφασίστηκε να συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία και να επανεξετάζεται σε καθημερινή βάση. Ετσι, αποφεύχθηκε προς το παρόν η περίπτωση του χειρουργείου, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από την εξέλιξη της κατάστασής του.

Σε εξετάσεις υποβλήθηκε και ο Αραούχο, που δεν έχει κάτι σοβαρό. Όμως ένιωσε σφίξιμο σε παλιό του τραυματισμό και κρίθηκε σκόπιμο να πάει συντηρητικά έως και την Παρασκευή. Στη συνέχεια θα δοκιμάσει να μπει κανονικά στην προπόνηση του Σαββάτου (23/10) και αν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα θα μπει στην αποστολή για το ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, 19:57

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας