Ανδρέας Μικρούτσικος: Η τηλεφωνική παρέμβαση μέσα από το νοσοκομείο στην Καινούργιου

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η τηλεφωνική παρέμβαση μέσα από το νοσοκομείο στην Καινούργιου

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, 10:48

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος από χθες είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του καθώς βγήκε από την ΜΕΘ και πλέον βρίσκεται σε θάλαμο με βοήθεια οξυγόνου, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του και τη σύντροφό του.  

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε ζωντανά στην εκπομπή μέσα από το νοσοκομείο και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

«Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα. Τα έχω πάθει όλα αυτόν τον καιρό. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει. Σας βλέπω και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου Κατερίνα μπορεί να με στείλει εντατική. Ξέρω ότι δεν γνώριζες ότι θα βγω, αλλά έπρεπε να είσαι λίγο πιο διαφορετικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος, ο οποίος έμεινε διασωληνωμένος μία ημέρα, έκατσε στην εντατική δύο ημέρες, δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα.  Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα, αλλά κάπου υποτροπίαζε το πράγμα. Με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσοκομείου θα τα καταφέρω», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας