Αννίτα Πάνια σε Άννα Βίσση: «Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει»

Αννίτα Πάνια σε Άννα Βίσση: «Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει»

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, 09:20

Την Άννα Βίσση υποδέχθηκε η Αννίτα Πάνια στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής «Ανοιχτά» στο Open.Οι δύο γυναίκες αποκάλυψαν άγνωστες στιγμές της γνωριμίας και της ζωής τους με κοινό παρονομαστή τον Νίκο Καρβέλα.

«Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί, χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει», είπε χαρακτηριστικά η Αννίτα Πάνια, με την Άννα Βίσση να τονίζει από την πλευρά της «τον αγαπάμε» και να μοιράζεται μια ιστορία από τις πρώτες μέρες της γνωριμίας του Νίκου Καρβέλα με την Αννίτα Πάνια.

«Εγώ τον γνώρισα όταν ήταν 30 ετών. Τι να πρωτοπώ για τον Νίκο Καρβέλα. Επειδή κάνεις εσύ Αννίτα την εκπομπή δεν νομίζεις ότι έχουμε το θέμα με τον… πρώην μας; Τον αγαπάμε πολύ τον Νίκο και έχουμε γελάσει πολύ μαζί. Όταν ήταν ερωτευμένος μαζί σου, μου μιλούσε για το πως ερχότανε να σε πάρει από το κανάλι. Η πρώτη δεκαετία που τον γνώρισα δεν τον ήθελα καθόλου, ήταν επιθετικός, μου την έλεγε διαρκώς και ήταν πολύ…. μάγκας. Εγώ άρχισα αμέσως να ενδιαφέρομαι για εκείνον. Στην αρχή ήταν έντονος, αλλά μετά μαζεύτηκε. Μου έλεγε τις… βρωμιές του, μου τα έλεγε όλα. Όταν παντρευτήκαμε το 1983 ήμουν έγκυος, ενώ παράλληλα ξεδίπλωνα μια καριέρα. Από το 84′ και μετά ξεκίνησαν οι πρώτες μου επιτυχίες από τον Νίκο. Ήμασταν μαζί σε όλα, στη ζωή στο τραγούδι στην επιτυχία. Ο Νίκος ήταν ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου» ανέφερε σε άλλο μέρος της συνέντευξης η Άννα Βίσση.

Αναφερόμενη στον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα η Αννίτα Πάνια τόνισε: «Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει. Εννοείται πως τον αγαπάμε και μας αγαπάει. Είναι συλλεκτικό κομμάτι… Στον γάμο με τον Καρβέλα ένιωθα ότι πιο πολύ παντρευόσουν εσύ παρά εγώ. Το ζούσες πολύ περισσότερο, τραγούδαγες, χαιρόσουν, εγώ χαιρόμουν καθόλου με όλο αυτό που συνέβαινε δίπλα μου, αισθανόμουν τόσο κομπλεξικά και χάλια με όλο αυτό το πράγμα. Ήξερα ότι γίνεται όλο αυτό για να περάσουν οι άλλοι καλά, εκτός από εμένα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας