Αυτά τα ζώδια θα σου «βγάλουν την πίστη» μέχρι να δεσμευτούν

Κάποια ζώδια έχουν την τάση να ξέρουν πότε να πούνε ό,τι θέλουν σχέση και πότε όχι. Τα συγκεκριμένα τρία ζώδια όμως δεν παίρνουν εύκολα την απόφαση αυτή.

Κριός

Είναι δύσκολο σε αυτό το ζώδιο να αποφασίσει για τον εξής βασικό λόγο. Θέλει τον χρόνο του για να σε μάθει ως άτομο.

Αν είσαι φερειπείν ένας σύντροφος που θα του λέει τι ώρες να βγαίνει και τι όχι, ή που θα παρεμβαίνει στο πρόγραμμα της δουλειάς του, τότε δεν είσαι για αυτόν.

Θέλει να ξέρει και ο ίδιος πόσο έντονα συναισθήματα νιώθει για εσένα. Να είναι σίγουρος ότι σέβεσαι την ιδιωτικότητά του, το πιεστικό και έντονο ωράριο της δουλειάς του. Αν είσαι το άτομο που θα τον δεχτεί όπως είναι, τότε προφανώς και θα θέλει να είστε μαζί.

Λέων

Θέλει την ελευθερία του και ειδικά στο πλαίσιο της λήψης αποφάσεων, σημαντικών για το μέλλον του. Αν του κάνεις συνέχεια παράπονα που βγαίνει με τους φίλους του, ή που δε σου στέλνει συνέχεια μηνύματα, τότε δε θα είστε μαζί.

Δυσκολεύεται να αποφασίσει αν θα είναι σε σχέση, γιατί πρέπει να ξέρει ότι αξίζει να είναι μόνο μαζί σου. Για έναν Λέοντα το να μπει σε σχέση σημαίνει, τέλος στο φλερτ, τέλος στο περιστασιακό σεξ κλπ. Αυτά δεν είναι πράγματα που θα εγκαταλείψει εύκολα ο ίδιος.

Τοξότης

Είναι ένας ταξιδιάρης σύντροφος. Αυτό ακριβώς είναι και το κίνητρό του για να είναι σε μια σχέση. Να ταξιδεύει με τον σύντροφό του. Θα σε εκνευρίσει μέχρι να σου πει να είστε μαζί, γιατί πρέπει να καταλάβει τι είναι αυτό που θες από αυτόν.

Αν για παράδειγμα θες να είστε συνέχεια κλεισμένοι στο σπίτι, σε έναν καναπέ, τότε μην περιμένεις να είστε μαζί. Θέλει να είναι σίγουρος ότι θα είσαι εντάξει με το να βγαίνει με τους δικούς του, να κάνει ταξίδια, να είναι περιπετειώδης.

Αν είσαι και εσύ της περιπέτειας, τότε σίγουρα δε θα βαριέται και θα θέλει να είστε μαζί.

Τελευταία Άρθρα Κατηγορίας