Αυτά τα σημάδια μαρτυρούν ότι ταιριάζετε πραγματικά, πριν καν κάνετε σεξ

Αυτά τα σημάδια μαρτυρούν ότι ταιριάζετε πραγματικά, πριν καν κάνετε σεξ

Το φθινόπωρο είναι η εποχή των μικρών απολαύσεων. Αφήνουμε πίσω τους καλοκαιρινούς έρωτες και κάνουμε μια νέα αρχή ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Αυτό προϋποθέτει και νέο φλερτ. Βγήκαμε ραντεβού, περάσαμε καλά αλλά κάτι μας προβληματίζει. Αναρωτιόμαστε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό, αν έχουμε χημεία και αν ταιριάζουμε.

Εφόσον δεν έχει γίνει σεξ είναι δύσκολο να δοθούν οι απαντήσεις. Ωστόσο, μπορούμε να έχουμε κατά νου τα παρακάτω για να ξεδιαλύνουμε το τοπίο.

Πώς μιλάμε για το άλλο πρόσωπο;

Παρατηρούμε τον εαυτό μας και πώς μιλάμε για το φλερτ μας στους άλλους. Αναφερόμαστε σε αυτό με ενθουσιασμό ή είμαστε διστακτικοί; Απαντάμε αμέσως στα μηνύματά του ή τα αγνοούμε; Αν ανυπομονούμε να το δούμε και να μιλήσουμε μαζί του, πάει καλά.

Κάνουμε σχέδια για το μέλλον;

Τι πάει να πει είναι ακόμα αρχή; Αν δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε τι θέλουμε να κάνουμε με το άλλο μας μισό, έχουμε χάσει το παιχνίδι.

Mπορεί να φαίνεται παράλογο και αστείο αλλά είναι η αλήθεια. Εφόσον ενδιαφερόμαστε για κάποιον σημαίνει ότι βλέπουμε και το μέλλον μας μαζί του.

Τι λέει το ένστικτό μας;

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την τάση να αγνοούμε το ίδιο μας το ένστικτο. Το διώχνουμε όταν μας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον τύπο που γνωρίσαμε. Δεν του δίνουμε σημασία όταν τα ραντεβού είναι μέτρια και δεν υπάρχει σπίθα.

Επιμένουμε και δεν κάνουμε πίσω όταν το πρώτο φιλί είναι αδιάφορο ή όταν δεν γελάμε με το χιούμορ του. Όταν λοιπόν, αυτά τα σημάδια είναι ξεκάθαρα, είναι και λογικό όταν φτάσουμε στο σεξ, να μην λειτουργεί το πράγμα.

Πώς πάει η επικοινωνία;

Είναι λογικό στην αρχή να ντρεπόμαστε αλλά όταν γνωρίζουμε έναν άνθρωπο, μας αρέσει και νιώθουμε οικειότητα. Τι πιο απλό από το να πάμε και την κουβέντα στο σεξ; Αν βέβαια συναντήσουμε αντίσταση στη συζήτηση είτε ο άλλος νιώθει άβολα είτε δεν είναι τυχερό να συμβεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας