Βίκυ Χατζηβασιλείου – Ο κύκλος του «Πάμε Πακέτο» έχει ολοκληρωθεί

Βίκυ Χατζηβασιλείου – Ο κύκλος του «Πάμε Πακέτο» έχει ολοκληρωθεί

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για πρώτη φορά για την αποχώρησή της από τον Alpha και την πιθανή επιστροφή του «Πάμε Πακέτο».

Η παρουσιάστρια μίλησε στο Όλα Γκουντ για την σχέση της με την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου σημείωσε:« δεν μου λείπει το να κάνω τηλεόραση καθόλου. Μου λείπει η ομάδα μου. Μου έχουν γίνει πολλές προτάσεις για συγκεκριμένο πράγμα το οποίο για μένα έχει ολοκληρωθεί, έχει τελειώσει και δεν χρειάζεται να ξαναγίνει. Έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του Πακέτου. Δεν έχω όμως κανένα παράπονο για κανέναν. Αντίθετα θεωρώ ότι όλα ήρθαν όπως έπρεπε να γίνουν γιατί μου τα έφερε έτσι η κατάσταση και η εξέλιξη που, ίσως να μην ήταν δική μου απόφαση, για καλό ήταν όλα».

«Βεβαίως και θα έκανα μια άλλη εκπομπή στο μέτρο που θα ήμουν πάλι χρήσιμη και λειτουργική. Δηλαδή θα έβλεπα να κάνω μια ενημερωτική εκπομπή με στοιχεία του «ζήσε καλύτερα». Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που είμαι εργάτης, πιθανόν και να έκανα κάτι πίσω από τις κάμερες» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στη μεσημεριανή εκπομπή της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά για μια πιθανή τηλεοπτική της επιστροφή στον Alpha, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξήγησε πως «αν μου έκαναν μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα την συζητούσα. Δεν έχω τσακωθεί ποτέ. Δεν έχω έρθει καν σε ένα γραφείο ποτέ για να συζητήσουμε κάτι. Δεν έχει γίνει αυτό».

Δείτε τις δηλώσεις τη Βίκυς Χατζηβασιλείου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας