Βαγγέλης Περρής: Η άγνωστη συγγένεια με το Νότη Σφακιανάκη


Το πρωί της Τετάρτης και μετά το τέλος της «επεισοδιακής» σύνδεσης που είχαν στο Πρωινό με τον Αλέξη Κούγια, συνήγορο του Νότη Σφακιανάκη, οι συντελεστές της εκπομπής ξεκίνησαν συζήτηση για την αναφορά που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος περί διαπόμπευσης του τραγουδιστή στην υπόθεση της σύλληψής του. Μάλιστα, άστραψε και βρόντηξε ο κ. Κούγιας για συνδικαλιστή της αστυνομίας ο οποίος αναφέρθηκε στο όπλο που είχε στην κατοχή του ο κ. Σφακιανάκης, ενώ παράλληλα γνώριζε το περιεχόμενο της δικογραφίας. Μια κίνηση την οποία ο δικηγόρος χαρακτήρισε σοκαριστική.

Ο Βαγγέλης Περρής συμφώνησε με τη θέση του γνωστού ποινικολόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν τα λέω αυτά επειδή είναι ξάδελφός μου ο Νότης». Βέβαια, επειδή η κουβέντα είχε «ανάψει» και λόγω της προηγούμενης σύνδεσης, η αναφορά στην άγνωστη συγγένειά του με τον τραγουδιστή πέρασε… απαρατήρητη.

Αλλά ο δημοσιογράφος επανήλθε στη συγγένειά τους, εξηγώντας πως με το Νότη Σφακιανάκη είναι ξαδέλφια κι έχουν την ίδια προγιαγιά. «Εγώ σας έκανα μια τρομερή αποκάλυψη ότι είναι ξάδελφός μου κι εσείς δεν το λάβατε υπόψιν», είπε μεταξύ άλλων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας