Δανάη Μπάρκα και Τίμος Ζαχαράτος – Ακόμα δεν ξεκίνησε η «σχέση» τους, άρχισαν τα «προβληματάκια»

Δανάη Μπάρκα και Τίμος Ζαχαράτος – Ακόμα δεν ξεκίνησε η «σχέση» τους, άρχισαν τα «προβληματάκια»

Το τηλεοπτικό ζευγάρι Δανάη Μπάρκα και Τίμος Ζαχαράτος ανταλλάσσουν επικές ατάκες κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και δίνουν την αίσθηση ότι μπορεί να γίνουν σύντομα και.. πραγματικό ζευγάρι.

Σήμερα η παρουσιάστρια κατηγόρησε τον Τίμο Ζαχαράτο πως χθες το απόγευμα άφησε μόνο στο σπίτι το σκυλάκι, τον Μπουκιά. Έτσι, εκείνος της πρότεινε να προχωρήσουν σε συνεπιμέλεια του σκυλιού.

«Χθες ο Τίμος πήγε για καφέ με τον φίλο του τον Αλέξη 8 ώρες και την Μπουκιά την είχε παρατήσει μόνη της στο σπίτι. Όταν, λοιπόν, θες να διεκδικείς ένα σκυλάκι, δεν το παρατάς, γυρνώντας 8 ώρες με τον Αλέξη στα κέντρα για καφέδες. Κάθεσαι με το σκυλί στο σπίτι ή παίρνεις το σκυλί μαζί» δήλωσε η Δανάη Μπάρκα για να πάρει αμέσως μετά την απάντηση:

«Επειδή συμβουλεύτηκα για το πρόβλημα που έχουμε έναν δικηγόρο, μου είπε ότι υπάρχει νόμος για συνεπιμέλεια. Μπορούμε να κανονίσουμε ένα Σαββατοκύριακο να έρχεσαι να παίρνεις το παιδί και το άλλο εγώ» είπε ο Τίμος Ζαχαράτος.

Τότε η Δανάη του είπε: «Η συνεπιμέλεια και οι δικηγόροι έρχονται μετά τον χωρισμό. Εμείς τώρα χωρίζουμε; Μου το λες τώρα; Να ξέρω αν θα έρθει να συνεχίσει την εκπομπή κάποιος άλλος ή να μείνω και να το συζητήσουμε μετά στο καμαρίνι;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας