Ads Εκπωτικό Κουπόνι Προσφοράς Για Όλα Τα
Πλάνα Απεριόριστης Shared  Φιλοξενίας

 

50off

50% ΕΚΠΤΩΣΗ !!!
Unlimited One Ετήσιο Κόστος €10.94 - €21.89
Unlimited Gold Ετήσιο Κόστος €24.44 - €48.89

Data Center Από τον Ηγέτη PhoenixNAP
Το κουπόνι ισχύει για όλα τα Ετήσια Πλάνα Shared Φιλοξενίας
Αγόρα Απεριόριστης  Φιλοξενίας!

Δυσπιστία για την κυβέρνηση – Με ονόματα και διευθύνσεις ο Τσίπρας στη Βουλή

Δυσπιστία για την κυβέρνηση – Με ονόματα και διευθύνσεις ο Τσίπρας στη Βουλή

Το ενδεχόμενο πρότασης μομφής έχει πέσει στο τραπέζι του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι αυτός που θα λάβει τις οποίες τελικές αποφάσεις. Σενάρια για ειλημμένη απόφαση δεν επιβεβαιώνονται.

Με τον φάκελο της ΑΔΑΕ υπό μάλης και τις αποδείξεις – και όχι εικασίες ηή«μύθευματα» πλέον – ο Αλέξης Τσίπρας περνά στο δεύτερο σκέλος της αντεπίθεσης, στοχεύοντας όπως έδειξε με το χθεσινό θεσμικό ντεμαράζ σε ΑΔΑΕ και Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη.

Το αίτημα για παραίτηση του «πρωθυπουργού των υποκλοπών, της εκτροπής και της συγκάλυψης» παίρνει πλέον σάρκα και οστά, καθώς ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τα ευρήματα της Ανεξάρτητης Αρχής. «Αφού δεν μπορούν να αμφισβητήσουν τα ευρήματα και τις αποκαλύψεις, περνούν στον ύστατο σπασμό του καθεστώτος να αμφισβητήσουν την ίδια την ανεξαρτησία της Αρχής» σημείωνε σχετικά χθες αξιωματούχος της Κουμουνδούρου αναφορικά με την πρωτοφανή επίθεση του Μαξίμου στον κ. Ράμμο.

Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή κλιμάκωση που θα επιχειρήσει εύλογα ο κ. Τσίπρας, θα εκκινεί από εκεί που σταμάτησε η τελευταία συζήτηση των δυο πολιτικών αρχηγών, όταν προ μηνός ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε τη συζήτηση και αποχώρησε από τη Βουλή για να μην απαντήσει εάν ισχύει και εάν γνώριζε για την παρακολούθηση του Α/ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρου. Πλέον ο κ. Μητσοτάκης θα κληθεί να απαντήσει όχι μόνο για αυτόν αλλά και για τα υπόλοιπα πέντε πρόσωπα, τα οποία επιβεβαιώθηκε πως παρακολουθούνταν με τον πλέον επίσημο τρόπο από την ΕΥΠ, καθώς και για το εξωπραγματικό όπως μαθαίνουμε χρονικό εύρος της παρακολούθησής τους.

Η τελευταία γραμμή άμυνας του μεγάρου Μαξίμου είναι πως ο κ. Μητσοτάκης δεν γνώριζε, κάτι το οποίο κατά την Κουμουνδούρου ούτε ρεαλιστικό είναι αλλά ούτε και «περνά» στον κόσμο, αφού σε όλες τις μετρήσεις πάνω από 75% των πολιτών πιστεύουν πως οι υποκλοπές έγιναν σε γνώση του Πρωθυπουργού που είχε πάρει την ΕΥΠ στην εποπτεία του.

Πολιτική απομόνωση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ως εκ τούτου, ο κ. Τσίπρας θα επαναλάβει τα ερωτήματα που προκύπτουν, υπενθυμίζοντας όλο το χρονικό των αποκαλύψεων αλλά και της επιχείρησης συγκάλυψης. Τα πρόσωπα δε των πρακολουθούμενων, που σχετίζονται με θεσμικά πόστα που λαμβάνουν αποφάσεις γύρω από τεράστια κονδύλια, όπως πχ τα εξοπλιστικά, συνηγορούν σε αυτό που εδώ και καιρό εκτιμά ο ΣΥΡΙΖΑ: Πως οι παρακολουθήσεις υπουργών, πολιτικών, αξιωματούχων του Στρατού, επιχειρηματιών αποσκοπούσαν στην προσπάθεια του μεγάρου Μαξίμου για πλήρη έλεγχο της ροής του χρήματος, με έμφαση στα δυο πεδία της ενέργειας και των εξοπλιστικών.

Όπως είναι λογικό, μετά από αυτές τις αποκαλύψεις το ενδεχόμενο πρότασης μομφής έχει πέσει στο τραπέζι του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι αυτός που θα λάβει τις οποίες τελικές αποφάσεις. Σενάρια για ειλημμένη απόφαση που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Τρίτης πάντως δεν επιβεβαιώνονται.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί de facto εκ νέου σε κατάσταση παντελούς πολιτικής απομόνωσης από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, με το μόνο μέτωπο που έχει απομένει στη θέση του αντιΣΥΡΙΖΑ να είναι πλέον το αντιμητσοτακικό…


Πηγή άρθρου

Ads Εκπωτικό Κουπόνι Προσφοράς Για Όλα Τα   Πλάνα Απεριόριστης SSD Cloud Server Φιλοξενίας  

Cloud-15


Έκπτωση 15%

Personal Unlimited Cloud SSD €9.58
Business Unlimited Cloud SSD €11.58
Pro Unlimited Cloud SSD €13.58


Απόκτησε τον Δικό Σου Απεριόριστο SSD Cloud Server

USA SSD Data Center - Δωρεάν cPanel & SSL
Το κουπόνι ισχύει για όλα τα Πλάνα Cloud Server
Απόκτησε Tον Τώρα !

Άλλα Τελευταία Άρθρα ΚατηγορίαςΠαλαιότερα Άρθρα