ΕΔΑ ΘΕΣΣ: 3.800 νέοι καταναλωτές σε Θεσσαλία-Θεσσαλονίκη το Νοέμβριο

Στην ενεργοποίηση των συνδέσεων 3.800 νέων καταναλωτών στις περιοχές της Αδείας σε Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία, κατά το μήνα Νοέμβριο προχώρησε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Μάλιστα όπως αναφέρει η εταιρία «οι ενεργοποιήσεις των συνδέσεων νοικοκυριών και εμπορικών καταναλωτών διατηρούνται στα ίδια επίπεδα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, ενώ παρουσιάζουν σημαντική αύξηση ύψους 35% σε σχέση με τον προϋπολογισμό.»

Εντυπωσιακή αύξηση σημείωσαν και οι διανεμηθέντες όγκοι φυσικού αερίου το Νοέμβριο, καθώς διαμορφώθηκαν σε 48,6 εκ. Nm3 έναντι 27,3 εκ. Nm3 του περσινού έτους, μια αύξηση 78% συγκριτικά με το 2019.

«Οι στέρεες βάσεις που έχει θέσει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ και η ετοιμότητα που επιδεικνύει σε κάθε έκτακτο γεγονός, επιτρέπουν στην Εταιρεία να υλοποιεί τις προγραμματισμένες επενδύσεις ώστε να φέρνει το φυσικό αέριο σε όλο και περισσότερους καταναλωτές. Μέσω της αυξανόμενης διείσδυσης του φυσικού αερίου, επιτυγχάνεται η βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας και της εξοικονόμησης πόρων, με αποτέλεσμα την ελάφρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού» τονίζει η διοίκηση της εταιρίας που προσθέτει ότι «μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρώσει το Πρόγραμμα Ανάπτυξης για το 2020, επιτυγχάνοντας όλους τους στόχους της, με γνώμονα την ασφάλεια και την αδιάλειπτη διανομή φυσικού αερίου. Παράλληλα, συμβάλλει καταλυτικά στην αντιμετώπιση αυτής της πρωτοφανούς συγκυρίας και μεριμνά για την προστασία της υγείας των εργαζομένων, των συνεργατών και του κοινωνικού συνόλου.»

Γιώργος Αλεξάκης

  • ΕΔΑ ΘΕΣΣ
  • θεσσαλία
  • Θεσσαλονίκη
  • νέες συνδέσεις
  • νέοι καταναλωτές

    Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας