Η Kate Middleton κάνει ορειβασία και αποδεικνύει ότι είναι η μια cool δούκισσα

Η Kate Middleton κάνει ορειβασία και αποδεικνύει ότι είναι η μια cool δούκισσα

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021, 14:30

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton θέλοντας να προσεγγίσουν μεγαλύτερο κοινό, προβάλλοντας ένα πιο προσβάσιμο προφίλ στα social media τον τελευταίο καιρό αναρτούν στιγμιότυπα από προσωπικές στιγμές τους που τους δείχνουν πιο χαλαρούς και αληθινούς.

Η δούκισσα του Cambridge, πρόσφατα επισκέφθηκε το σώμα αεροπορίας Royal Air Force Cadets, με αφορμή την επανεκκίνηση του κέντρου εκπαίδευσης και αντί απλά να συμμετέχει σε μία επιθεώρηση ρουτίνας, προτίμησε να πάρει μέρος στις εξωτερικές δραστηριότητες μαζί με τους εκπαιδευόμενους.

Στην αρχή του βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό τους, στο οποίο η Kate κάνει mountain bike με μεγάλη επιτυχία αλλά και κατάβαση από ένα βουνό, η δούκισσα ακούγεται να λέει: «Τι θα μπορούσε να πάει λάθος;».

Το post του επίσημου λογαριασμού στο Instagram έχει φτάσει πολύ κοντά στο 1 εκατομμύριο likes και πολλοί ήταν εκείνοι που λάτρεψαν αυτή την πλευρά της Kate Middleton, η οποία συνήθως εμφανίζεται με επίσημη ενδυμασία, μένοντας πιστή στο πρωτόκολλο.

«Πώς μπορείς να μην αγαπάς τη μέλλουσα βασίλισσα. Είναι φανταστική», «Πραγματικά λατρεύω το πόσο προσγειωμένη είναι η δούκισσα», «Η Catherine είναι το ατού της βασιλικής οικογένειας, είμαστε τυχεροί που εκπροσωπεί τη Βρετανία», ήταν ελάχιστα από τα σχόλια αγάπης προς την Kate Middleton, η οποία απέδειξε πως πρόκειται για την πιο κουλ μέλλουσα βασίλισσα που είχε ποτέ το Ηνωμένο Βασίλειο.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας