Ιδιαίτερη αναφορά- και όχι τυχαία- από το ρωσικό sputniknews, στο “Πατριωτικό Κίνημα Λαϊκής Δεξιάς”. Σε κάποιους ήδη έχει κοπεί το χαμόγελο

Ιδιαίτερη αναφορά- και όχι τυχαία- από το ρωσικό sputniknews, στο “Πατριωτικό Κίνημα Λαϊκής Δεξιάς”. Σε κάποιους ήδη έχει κοπεί το χαμόγελο

Αναφορά στο “Κίνημα Λαϊκής Πατριωτικής Δεξιάς”, του Στέφανου Χίου, κάνει το ελληνικό παράρτημα του έγκυρου ρωσικού ειδησεογραφικού πρακτορείου sputniknews.gr.

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής: “Στέφανος Χίος: Ιδρύει το δικό του κόμμα και κατεβαίνει στις εκλογές. Ο δημοσιογράφος ανακοίνωσε τη «Λαϊκή Δεξιά Πατριωτική Κίνηση».
Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές κατεβαίνει ο Στέφανος Χίος με το δικό του κόμμα που θα ονομάζεται «Λαϊκή Δεξιά Πατριωτική Κίνηση».
Ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματός του σε μια διαδικτυακή εκπομπή, ενώ απεύθυνε για άλλη μια φορά και ένα… υβρεολόγιο κατά των πολιτικών.
«Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή πολιτικάντηδες του σάπιου καθεστώτος του κοινοβουλίου. Του καθεστώτος που καταδυναστεύει τον λαό που έχει δημιουργήσει φασιστικούς πυρήνες που επεκτείνονται στην κοινωνία και γίνονται καρκινογόνο απόστημα που διχάζει τον λαό και βάζει ανθρώπους στο περιθώριο επειδή έτσι γουστάρει η φαμίλια του Μητσοτάκη. Εμείς δεν ήμαστε από σόγια», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Χίος.
Για το κόμμα του, σημείωσε επίσης ότι πρόκειται για μια «συσπείρωση Ελλήνων πατριωτών» που θα προχωρήσουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο όταν γίνουν εκλογές και πως η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη. Στόχος του Στέφανου Χίου και των ατόμων που θα τον πλαισιώσουν είναι «να ξεβρωμίσει η χώρα από τους κλέφτες και τους παλιανθρώπους της εξουσίας», επειδή «οι Έλληνες απαιτούν Δικαιοσύνη, Εργασία, Εθνική Αξιοπρέπεια και Υπερηφάνεια».
Τέλος, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν τα άτομα που θα στελεχώσουν το εγχείρημα, «οι οποίοι θα είναι επαγγελματίες και όχι τεμπέληδες, με καθαρό ποινικό μητρώο που αντιτίθενται στον κοινοβουλευτισμό όπως είναι σήμερα».

Ρεπορτάζ : Makelaris Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας