Κέιτι Πέρι – Ο ξεκαρδιστικός λόγος που το να είσαι μητέρα μοιάζει με το να είσαι ποπ σταρ

Κέιτι Πέρι – Ο ξεκαρδιστικός λόγος που το να είσαι μητέρα μοιάζει με το να είσαι ποπ σταρ

Οι περισσότερες μαμάδες θα συμφωνήσουν ότι η ανατροφή των παιδιών τους είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έκαναν ποτέ στη ζωή τους.

Όμως είχατε άραγε σκεφτεί ποτέ ότι μοιάζει πολύ με μια άλλη δουλειά και συγκεκριμένα με αυτή της… ποπ σταρ;

Αυτό υποστηρίζει η Κέιτι Πέρι, που και ποπ σταρ είναι και μαμά έχει γίνει εδώ και ενάμιση χρόνο – και δεν έχει άδικο.

Μιλώντας στην εκπομπή της Έλεν Ντετζένερις, η Κέιτι Πέρι είπε σχετικά με τη ζωή με την κόρη της, Ντέιζι Νταβ (που παρεμπιπτόντως σημαίνει… Μαργαρίτα – Περιστέρι):

«Τώρα που είμαι μαμά, όλα είναι τόσο διαφορετικά. Κι όμως, κατάλαβα ότι είναι ταυτόχρονα τόσο ίδια με το να είσαι ποπ σταρ. Είσαι ξύπνια όλη τη νύχτα, συνήθως με ένα μπουκάλι από κάτι στο χέρι, υπάρχει εμετός στο πάτωμα και το στήθος σου είναι πάντα έξω».

Πριν ένα μήνα, η Κέιτι Πέρι είχε δώσει μια εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Variety αποκαλύπτοντας ότι η κόρη της της έμαθε το πραγματικό νόημα της ζωής:

«Είσαι υπεύθυνη για κάποιον άλλο, που δεν μπορεί ούτε να κρατήσει ίσιο το κεφάλι του. Είναι τρελή αλλαγή, και δεν είσαι πια προτεραιότητά σου. Κι είναι τέλειο».

Δεν ήξερα τι πραγματικά είναι η ανιδιοτελής αγάπη. Προφανώς, η μητέρα μου το ένιωθε αυτό για εμένα, αλλά ποτέ δεν το είχα ζήσει μέχρι που απέκτησα παιδί. Κι αυτό σε πάει σε εντελώς άλλο επίπεδο. Πιστεύω ότι βλέπω μέσα από τα μάτια ενός παιδιού – λες και η ζωή και η τέχνη μου είναι ένα παιχνίδι – οπότε είναι απίστευτο το να μπορείς να ταυτιστείς με παιδιά, ακόμη κι αν είσαι κοντά στα 40».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας