Κι όμως το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για σεξ σύμφωνα με μελέτες!

Κι όμως το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για σεξ σύμφωνα με μελέτες!

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, 19:00

Μπορεί μέχρι σήμερα να θεωρούσαμε πως η καλύτερη εποχή για σεξ είναι το καλοκαίρι ωστόσο σύμφωνα με  νέες έρευνες, τα επίπεδα της τεστοστερόνης (ορμόνης που συνδέεται άμεσα με τη διάθεση για σεξ) είναι πιο υψηλά το φθινόπωρο από κάθε άλλη εποχή του χρόνου, τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες.

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Perception» οι άντρες βρίσκουν πιο γοητευτικές τις γυναίκες όταν ο καιρός αρχίζει να ψυχραίνει. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν εκτίθενται εξίσου συχνά με τους ζεστούς μήνες στην εικόνα… ημίγυμνων γυναικών.

Επίσης, σύμφωνα με άλλη έρευνα, τους μήνες αυτούς το γυναικείο σώμα γίνεται πιο θηλυκό, με πιο στρογγυλούς γοφούς, κάτι που επίσης ελκύει το αντρικό φύλο.

Στο μεταξύ όταν ερευνητές μελέτησαν τα μοτίβα που μπορεί να κρύβονται πίσω από τα προφίλ εκατομμυρίων χρηστών στο Facebook διαπίστωσαν ότι κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου γίνονται οι περισσότερες αλλαγές των relationship status από «Ελεύθερος» σε «Σε σχέση» από ό,τι οποιαδήποτε άλλη περίοδο. Αντίθετα, το καλοκαίρι καταγράφτηκαν οι περισσότεροι χωρισμοί.

Μάλιστα από στατιστικής άποψης, η πιο «γόνιμη» εποχή του χρόνου είναι μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου -αυτό εξηγεί γιατί οι γεννήσεις αυξάνονται σημαντικά τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, δηλαδή εννέα μήνες αργότερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας