Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Δύο μέρες πέρασαν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και το πρώτο σχολείο που κλείνει λόγω κρούσματος κορωνοϊού είναι γεγονός.

Πρόκειται για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βουτών Ηρακλείου που ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου καθώς διαγνώστηκε θετικός στον ιό εκπαιδευτικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από επικοινωνία της υπεύθυνης COVID-19 του Σχολείου μας με τον αναπληρωτή προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας κ.Μανώλη Λουμπούνη για το περιστατικό του κρούσματος εκπ/κού που παρουσιάστηκε στο Σχολείο μας, εκδόθηκε σχετική απόφαση με την οποία συστήνεται το προσωπικό του Σχολείου, για καθαρά προληπτικούς λόγους, να απέχει από την εργασία του στο Σχολείο.

Κατόπιν της εισήγησης αυτής o Διευθυντής Εκπ/σης Ηρακλείου κ.Εμμανουήλ Μπελαδάκης ενημέρωσε το Υ.ΠΑΙ.Θ. το οποίο αναστέλλει την λειτουργία του Σχολείου μας μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2020, λόγω της απουσίας του προσωπικού του.

Καλείστε λοιπόν να μην στέλνετε τα παιδιά στο Σχολείο από αύριο και θα ενημερωθείτε με νεότερο μήνυμα για τις εξελίξεις επί του θέματος»

Τελευταία Άρθρα Κατηγορίας