Ads Εκπωτικό Κουπόνι Προσφοράς Για Όλα Τα
Πλάνα Απεριόριστης Shared  Φιλοξενίας

 

50off

50% ΕΚΠΤΩΣΗ !!!
Unlimited One Ετήσιο Κόστος €10.94 - €21.89
Unlimited Gold Ετήσιο Κόστος €24.44 - €48.89

Data Center Από τον Ηγέτη PhoenixNAP
Το κουπόνι ισχύει για όλα τα Ετήσια Πλάνα Shared Φιλοξενίας
Αγόρα Απεριόριστης  Φιλοξενίας!

Κοσμάς για Κλάτενμπεργκ: «Τουρίστας μεταξύ Πυραμίδων και Ακρόπολης»

Κοσμάς για Κλάτενμπεργκ: «Τουρίστας μεταξύ Πυραμίδων και Ακρόπολης»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022, 19:08

Λάβρος εναντίον του Μαρκ Κλάτενμπεργκ εμφανίστηκε ο Γιώργος Κοσμάς στη συνεδρίαση της Super League. Όπως είναι γνωστό, η ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ο σύλλογος που μειοψήφησε στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, ο οποίος έχει ήδη αποδεχθεί πόστο στην επιτροπή διαιτησίας της Αιγύπτου. Στο γεγονός αυτό στάθηκε και ο Α΄ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕΚ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Κλάτενμπεργκ προτού καν ξεκαθαρίσει το θέμα του συμβολαίου του με την ελληνική ομοσπονδία φρόντισε να αρχίσει επαφές με την αιγυπτιακή και να κλείσει συμφωνία με δόξα και τιμή, σε μία επίδειξη ασέβειας έναντι εκείνων που τον πλήρωναν αδρά την τελευταία διετία. Και έχει κι από πάνω την απαίτηση να γίνει διπλοθεσίτης, να κάνει τον τουρισμό του μεταξύ Πυραμίδων και Ακρόπολης και εμείς να συνεχίσουμε να τον πληρώνουμε λες και είμαστε Μπανανία. Αυτό δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, διά του Γ. Κοσμά, θεωρεί ότι ο Κλάτενμπεργκ «… απέτυχε παταγωδώς. Και δεν μπορεί να συνεχίσει να κάθεται πάνω στο παχυλό συμβόλαιό του χωρίς να έχει προσφέρει το παραμικρό στο ποδόσφαιρο. Σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν τοποθετηθεί κατά καιρούς εναντίον του. Και οι τέσσερις του BIG 4 έχουν κατά καιρούς αποσύρει την εμπιστοσύνη τους. Άλλο βέβαια αν μετά ο κ. Κλάτενμπεργκ κατάφερνε χάρη στις εξαιρετικές δημόσιες σχέσεις του να εξασφαλίζει εκ των υστέρων την ανοχή ή και τη σιωπηρή ή ακόμα και τη δημόσια στήριξη κάποιων εκ των επικριτών του. Αυτά όμως δεν έχουν πλέον σημασία. Η ώρα της κρίσης έχει έρθει και ο κ. Κλάτενμπεργκ έχει μετρηθεί, έχει ζυγιστεί και έχει βρεθεί ελλιποβαρής. Δεν εξέλιξε κανέναν Έλληνα διαιτητή, δεν ανέδειξε κανέναν διαιτητή, δεν έκανε το παραμικρό στον τομέα της εκπαίδευσης, πρακτικά ακύρωσε τους διαιτητές πρώτης γραμμής, αποδόμησε τους Έλληνες διαιτητές, δεν προσέφερε τίποτα στο ποδόσφαιρο, δεν αφήνει πίσω του ίχνος έργου».

Όσον αφορά γενικότερα το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας που εξετάστηκε στο σημερινό Δ.Σ. της Λίγκας ο Κοσμάς είπε μεταξύ άλλων:

«Λέμε ναι, η ΑΕΚ λέει ναι στην επαγγελματική διαιτησία. Αλλά είναι μείζον, είναι θέμα αξιοπρέπειας και αρχών για το ποδόσφαιρο, αυτή η διαδικασία να έχει τη σφραγίδα της Λίγκας και της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και όχι οποιουδήποτε υπουργού. Είναι θέμα του ποδοσφαίρου και μόνο έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους μας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να λειτουργεί ως υπουργός ποδοσφαίρου. Τέτοια εκτροπή δεν είναι δυνατόν να την ευλογεί το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να αποφασίζει και να διατάσσει για το ποδόσφαιρο οποιοσδήποτε πολιτικός παράγοντας. Είναι αδιανόητο να θεσμοθετεί για το ποδόσφαιρο οποιοσδήποτε υπουργός. Πρέπει να δούμε ποιοι θα είναι εκείνοι που θα μπουν σε αυτό το κλειστό κλαμπ της επαγγελματικής διαιτησίας. Πώς θα επιλεγούν. Πώς θα τους θωρακίσουμε απέναντι σε οποιαδήποτε ιδέα επηρεασμού. Να κάνουμε πράξη την επαγγελματική διαιτησία. Αλλά να την κάνουμε σωστά, μεθοδικά και οργανωμένα. Θεσμικά και καταστατικά. Εμείς, το ποδόσφαιρο. Όχι ένας υπουργός».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2022, 19:10

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Ads Εκπωτικό Κουπόνι Προσφοράς Για Όλα Τα   Πλάνα Απεριόριστης SSD Cloud Server Φιλοξενίας  

Cloud-15


Έκπτωση 15%

Personal Unlimited Cloud SSD €9.58
Business Unlimited Cloud SSD €11.58
Pro Unlimited Cloud SSD €13.58


Απόκτησε τον Δικό Σου Απεριόριστο SSD Cloud Server

USA SSD Data Center - Δωρεάν cPanel & SSL
Το κουπόνι ισχύει για όλα τα Πλάνα Cloud Server
Απόκτησε Tον Τώρα !

Άλλα Τελευταία Άρθρα ΚατηγορίαςΠαλαιότερα Άρθρα