Λαμία: Εντυπωσιακή η Χριστουγεννιάτικη πλατεία Πάρκου

Λαμία: Εντυπωσιακή η Χριστουγεννιάτικη πλατεία Πάρκου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, 21:30

Οι άνθρωποι του Δήμου Λαμιέων τα τελευταία 24ωρα δουλεύουν νυχθημερόν για να στολίσουν την πόλη, η οποία σταδιακά άρχισε να φωτίζεται από γωνιά σε γωνιά… Πλατείες, δρόμοι, στενάκια και γειτονιές ολόκληρες θα λουστούν από το λαμπερό μήνυμα των Χριστουγέννων.

Ο Δήμος Λαμιέων έχει βάλει και φέτος τον πήχη πολύ ψηλά, ώστε να μας γεμίσει αισιοδοξία, χαρά και ελπίδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συνεργεία του Δήμου δουλεύουν πυρετωδώς για να ολοκληρωθεί ο στολισμός της πόλης μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Παράλληλα στο χρωματιστό σιντριβάνι κατασκευάστηκε ένα πανέμορφο τούνελ που είναι πλημμυρισμένο από λαμπιόνια και καταλήγει σε μια άλλη εντυπωσιακή κατασκευή που ολοκληρώνει το γιορτινό σκηνικό της πλατείας. Μπλε και λευκές αποχρώσεις, πρωτότυπες εικόνες για την πόλη μας.

Οι πολίτες το βράδυ του Σαββάτου έδειχναν ενθουσιασμένοι και όλοι με ένα κινητό στο χέρι έβγαζαν φωτογραφίες για να τις ανεβάσουν στα social media. Και ο φετινός στολισμός έχει την υπογραφή της γνωστής σχεδιάστριας φωτισμού Στέλλας Κάλτσου, που φώτισε εκπληκτικά και τις Θερμοπύλες.

Παρακολουθήστε το βίντεο

Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021, 21:30

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας