Μπόλονι: «Τίποτα δεν δούλεψε, αυτές τις στιγμές είναι καλύτερο να μη μιλάμε»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 22:41

Απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο με… θύτη τον εκπληκτικό ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Λάζλο Μπόλονι.

«Τίποτα δεν δούλεψε ουσιαστικά. Ο αγώνας χάθηκε μέσα σε δέκα λεπτά. Όταν μια ομάδα δέχεται τόσο γρήγορα δύο χτυπήματα στο κεφάλι έχει δυσκολία να μπορέσει να ανακάμψει», τόνισε αρχικά στην κάμερα της COSMOTE TV ο Ρουμάνος τεχνικός, μετα τη δεύτερη ήττα με 2-1 από τον «Άγιαξ» της Ηπείρου στη Λεωφόρο.

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως η ομάδα του διέρχεται αγωνιστική κρίση, απάντησε: «Εξαιτίας του κορωνοϊού υπάρχει κρίση. Όταν τα πράγματα γίνονται λίγο δυσκολότερα, αυτό συμβαίνει. Δεν θέλω να δώσω μαθήματα, αλλά ας είναι οι τόνοι πιο χαμηλοί. Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά είχαμε και πολύ καλές στιγμές. Άρα, ας πέσουν οι τόνοι».

Σε ερώτηση για το τι έφταιξε και η ομάδα του βρέθηκε στο 0-2, είπε: «Σκέφτομαι λίγο τον τραυματισμό του Βέλεθ στη διάρκεια της προθέρμανσης. Με όλο τον σεβασμό αρχίσαμε με έναν στόπερ που δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμος εκείνη τη στιγμή.

Πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε τις ελλείψεις που έχει η ομάδα μας. Ας κρατήσουμε όμως τον έλεγχο, γιατί όταν ήμασταν 100% φέραμε καλά αποτελέσματα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους αντιπάλους γιατί και στους δύο αγώνες έδειξαν την ανωτερότητά τους. Σταματώ εδώ, γιατί θεωρώ ότι αυτές τις στιγμές είναι καλύτερο να μη μιλάμε».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 22:47

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας