Οι έμποροι της Κοζάνης άνοιξαν συμβολικά τα καταστήματά τους

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 12:51

Οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Κοζάνης και φορείς της περιοχής προέβησαν σε κινητοποίηση το πρωί της Δευτέρας, έξω από το Δημαρχείο Κοζάνης. Στη συνέχεια, οι έμποροι άνοιξαν συμβολικά τα καταστήματά τους, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το παρατεταμένο κλείσιμο του λιανεμπορίου.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Αθανάσιος Δραγατσίκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κινητοποίηση και τη συμμετοχή των πολιτών και διευκρίνισε πως το άνοιγμα των καταστημάτων είναι συμβολικό και ότι δεν θέλουν να θέσουν σε κίνδυνο τόσο τους υπαλλήλους όσο και τις οικογένειές τους. Επίσης μιλώντας για τη σύσκεψη του Σαββάτου τόνισε πως «έχουμε τη διαβεβαίωση πως θα γίνει τεράστια προσπάθεια να ανοίξουμε την άλλη εβδομάδα». Τέλος ο κ Δραγατσίκας καταδίκασε το περιστατικό με τον αρνητή μάσκας.

Ο γενικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Αθανάσιος Σβώλης, επίσης άνοιξε το κατάστημά του συμβολικά επισημαίνοντας: «Έχουμε ξεχάσει πως είναι να είναι ανοιχτά τα καταστήματά μας. Σήμερα θέλουμε να δώσουμε αυτό το νόημα… Δεν πάει άλλο».

Πηγή: kozanimedia.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, 13:00

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας