Οι συνδικαλιστές για τους οποίους κατατέθηκε ερώτηση στη Βουλή ανακοινώνουν την απόσυρση της ερώτησης!

Οι “χακί συνδικαλιστές” για τους οποίους κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή ,βουλευτής της Ελληνικής Λύσης ,ανακοινώνουν ότι η ερώτηση αποσύρθηκε… Το πως και το γιατί άγνωστο. Οι ίδιοι σε ανακοίνωση τους έχουν τη δική τους εξήγηση.

Ωστόσο στην ανακοίνωση δεν απαντούν στα ερωτήματα που έθεσε ο βουλευτής στην ερώτηση του. Υπηρετούν 12 απ΄ αυτούς τους συνδικαλιστές το γραφείο το ΥΕΘΑ ναι ή όχι. Με ποια καθήκοντα;

Τι λένε στην ανακοίνωση τους την οποία αποστέλλουν με τα γνωστά μαθήματα περί “δημοσιογραφικής δεντολογίας”, προκαλώντας το εύλογο ερώτημα: η υπόθεση με το fake ρεπορτάζ που είχε προβληθεί σε τηλεοπτικό σταθμό και για το οποίο είχε κατηγορηθεί μέλος τους διαλευκάνθηκε ναι ή όχι;

Τι λένε μεταξύ αλλών:

Εκφράζουν  “την αγανάκτηση και την οργή  για το θράσος και την εμπάθεια ορισμένων, οι οποίοι έφτασαν μέχρι του σημείου να παραπλανούν και να εκθέτουν Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, παρασύροντας τους στην υποβολή άστοχων ερωτήσεων που εδράζονται επί εσφαλμένης βάσης.

Ευτυχώς, έγινε ως φαίνεται άμεσα αντιληπτή και κατανοητή η πραγματικότητα, προς τούτο και οι εν λόγω ερωτήσεις αποσύρθηκαν άμεσα.

Δυστυχώς όμως, κάποιοι βρήκαν και πάλι την ευκαιρία να διχάσουν τους στρατιωτικούς, αναδεικνύοντας τα άστοχα ερωτήματα σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα των στρατιωτικών, και μάλιστα στην ιδιαίτερα κρίσιμη παρούσα περίοδο που διανύουμε ως Έθνος.

Καλούμε λοιπόν όσους φέρονται να επιχείρησαν να κάνουν «σημαία» τους, τις συκοφαντικές καταγγελίες και τις άστοχες επερωτήσεις εις βάρος της Ομοσπονδίας μας, σε αυτοσυγκράτηση και σοβαρότητα”.

ΥΓ. Οι συγκεκριμένο κύριοι με εξώδικο τους έχουν απαιτήσει από το Militaire.gr να μην ασχολείτε μαζί τους. Το τηρήσαμε όχι τόσο λόγω του εξώδικου, αλλά επειδή η “συνδικαλιστική τους δράση” δεν έχει απολύτως κανέναν δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για το Militaire. Δεν κατανοούμε λοιπόν την επιμονή προβολής των θέσεων τους από το Militaire. Έτσι κι αλλιώς τις όποιες διαφορές έχουν με οποιοδήποτε τις επιλύουν με δικαστικές πράξεις στις οποίες έχουν αν δεν κάνουμε λάθος πολύτιμο αρωγό και τον βουλευτή της ΝΔ και πολύ καλό νομικό κ.Θάνο Πλεύρη.

ΥΓ 2. Η Ελληνική Λύση έχει κάποια αξιόπιστη εξήγηση για την απόσυρση της ερώτησης;

The post Οι συνδικαλιστές για τους οποίους κατατέθηκε ερώτηση στη Βουλή ανακοινώνουν την απόσυρση της ερώτησης! appeared first on Militaire.gr.

Τελευταία Άρθρα Κατηγορίας