Ο Τσουκαράκης ρίχνει το γάντι στον Κολλύρη για «καυτά» δημοσιεύματα

Ο Τσουκαράκης ρίχνει το γάντι στον Κολλύρη για «καυτά» δημοσιεύματα

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης ρίχνει το γάντι στον Κολλύρη της ΠΟΜΕΝΣ για «καυτά» δημοσιεύματα που δεν έχει διαψεύσει.

Αφορμή στάθηκε μια ακόμα ανάρτηση του κ. Κολλύρη με την οποία επιχειρεί να δυσφημίσει την ΠΟΕΣ, αντί να αναφέρεται σε πεπραγμένα της δικής του Ομοσπονδίας εφόσον φυσικά υπάρχουν.

Ο κ. Τσουκαράκης έγραψε σχετικά: «Μου μεταφέρουν ότι ο Υποσμηναγός Κολλύρης, ναι Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ξέρετε αυτός που, κατά την Εφημερίδα των Συντακτών, όχι κατ΄ εμέ, επαναλαμβάνω, κατά την Εφημερίδα των Συντακτών, έστελνε μηνύματα υποστήριξης και άγρας ψήφων στον ένα εκ των υποψηφίων για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, τον κ. Ανδρέα Λοβέρδο νυχθημερόν δυσφημεί την Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών ΠΟΕΣ.

Ναι καλά ακούσατε. Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας υπέρ πολιτικού προσώπου. Δεν το λέω εγώ. Η Εφημερίδα των Συντακτών το είπε, μαζί με κάτι άλλο. 2 θέματα που ο Υποσμηναγός Κολλύρης ουδέποτε αναφέρθηκε, αν και σχολιάζει τα πάντα για την ΠΟΕΣ.

Γιατί άραγε; Όσα γράφτηκαν είναι ψέματα; Γιατί δεν βγαίνει να τα διαψεύσει;

Τουναντίον αυτό που κάνει είναι τί; Η ΠΟΕΣ που δεν έκανε αυτό, η κακιά ΠΟΕΣ που έκανε εκείνο, η κακιά ΠΟΕΣ που έκανε το άλλο.

Δεν μας λέει όμως τί κάνει η Ομοσπονδία στην οποία ανήκει παρά τω νόμω. Τί κάνει με τα τόσα όπλα και εφόδια της έχει προσφέρει η ΠΟΕΣ;

Αυτό που παραλείπει να πει σε αυτές και αυτούς που απευθύνεται είναι ότι με βάση τις ενέργειες της ΠΟΕΣ καρπώθηκε χρήματα και με βάση τις ενέργειες της ΠΟΕΣ απέκτησε φωνή για να δυσφημεί. Έτσι είναι η ζωή.

Το μόνο που έχω να του συστήσω είναι υπομονή. Στις 14/12/2021 θα τα πούμε από κοντά ελπίζω στο Στρατοδικείο Λάρισας, όταν θα βρεθούμε, εγώ ως μάρτυρας υπεράσπισης τοιυ συναδέλφου που ο συνοδοιπόρος του, Αντισμήναρχος Ρώτας, κατέστησε κατηγορούμενο και αυτός εάν καταθέσει σε βάρος του ανωτέρω συναδέλφου για να τον δει καταδικασμένο.

Για να δούμε. Θα είμαι εκεί. Τα λέμε».Προτάσεις

Ρεπορτάζ : Armyvoice News Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας