Πάρης Σκαρτσολιάς – Έχω κλάψει πολλές φορές στη δουλειά, όταν απογοητεύομαι από εμένα

Πάρης Σκαρτσολιάς – Έχω κλάψει πολλές φορές στη δουλειά, όταν απογοητεύομαι από εμένα

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Πάρης Σκαρτσολιάς. Σε αυτή΄, ο ηθοποιός που αγαπήσαμε από το «Καφέ της Χαράς» αμαφέρθηκε στις αγενείς συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο και απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν μελλοντικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σε περίπτωση που ο Πέτρος Φιλιππίδης έβγαινε από τη φυλακή, θα μπορούσες να συνεργαστείς μαζί του;

«Νομίζω ότι δεν θα το έκανα, παρά μόνο αν αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούσαν από μόνοι τους να αποκαταστήσουν στο βαθμό που γίνεται το έγκλημά τους. Με τα δεδομένα αυτά όμως, δεν νομίζω να το έκανα», είπε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Έχεις δει γύρω σου άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο;

«Δεν υπάρχει σκηνοθέτης που να μην έχει μιλήσει άσχημα σε ηθοποιό, δεν υπάρχει δάσκαλος που να μην έχει μιλήσει άσχημα σε μαθητή. Το θέμα είναι να μάθεις να ξεχωρίζεις τους λόγους.

Για παράδειγμα, μία μέρα πριν δώσω εξετάσεις σε ένα μάθημα υποκριτικής, στο οποίο είχα αφιερωθεί σώμα και ψυχή και ο δάσκαλος μου είχε πει ότι είμαι κομπιούτερ, βγήκα στη σκηνή και τα έκανα χάλια. Μαζευόμαστε, λοιπόν, 20 ηθοποιοί και μου είπε μπροστά σε όλους, αφού μου είχε ρίξει τον εξάψαλμο, ότι τζάμπα μου έκανε τρία χρόνια μάθημα.

Η ψυχολογία μου κόπηκε σε 100 κομμάτια, με έπιασε το άδικο, πήγα σπίτι και σκέφτηκα. Κατέληξα στο ότι αν έβγαινα και έλεγα ότι μέχρι τότε ήμουν καλός και μία φορά δεν ήμουν και εσύ μου μίλησες έτσι, θα είχα δίκιο. Αλλά η ουσία είναι πως αν το έκανα, θα έβρισκα άλλοθι στον εαυτό μου και την επόμενη μέρα θα τα έκανα πάλι σκ@τά.

Συνειδητοποίησα, λοιπόν, ότι τα έκανα χάλια και την επόμενη μέρα πήγαν όλα καλά. Υπάρχουν προσβολές που έχουν στόχο να σε αφυπνίσουν και είναι θεμιτό αυτό και προσβολές που έχουν στόχο να σε μειώσουν.

Μου έχει συμβεί και αυτό και τότε κοιτάς να κάνεις τη δουλειά σου όσο καλύτερα μπορείς, τελειώνει το συμβόλαιο σου και λες εγώ δεν θα ξανασυνεργαστώ με αυτόν τον άνθρωπο. Όσο γίνεται, κρατάς τους κακεντρεχείς μακριά σου».

Έχεις κλάψει στη δουλειά σου;

«Έχω κλάψει πολλές φορές στη δουλειά, όταν απογοητεύομαι από εμένα. Αυτό μπορεί να με διαλύσει, αν συνειδητοποιήσω ότι έχω δουλέψει κακά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας