Ads Εκπωτικό Κουπόνι Προσφοράς Για Όλα Τα
Πλάνα Απεριόριστης Shared  Φιλοξενίας

 

50off

50% ΕΚΠΤΩΣΗ !!!
Unlimited One Ετήσιο Κόστος €10.94 - €21.89
Unlimited Gold Ετήσιο Κόστος €24.44 - €48.89

Data Center Από τον Ηγέτη PhoenixNAP
Το κουπόνι ισχύει για όλα τα Ετήσια Πλάνα Shared Φιλοξενίας
Αγόρα Απεριόριστης  Φιλοξενίας!

Παναγιωτόπουλος: «Απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλη τη στρατιωτική ηγεσία, μηδενός εξαιρουμένου»

Παναγιωτόπουλος: «Απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλη τη στρατιωτική ηγεσία, μηδενός εξαιρουμένου»

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη «όλη τη στρατιωτική ηγεσία, μηδενός προσώπου εξαιρουμένου», στέλνει με δήλωσή του ο ΥΕΘΑ, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Αυτή τη στρατιωτική ηγεσία έχει επιλέξει η κυβέρνηση διά του θεσμικά προβλεπομένου τρόπου των κρίσεων από το ΚΥΣΕΑ. Αυτή η στρατιωτική ηγεσία έχει αποδείξει την αξία της σε μια σειρά κρίσεων και εκτάκτων καταστάσεων που έχουν σημειωθεί από το 2019», τονίζει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε δήλωσή του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Και στην παρούσα συγκυρία που η απειλή εναντίον της χώρας είναι κάτι παραπάνω από ορατή, οφείλουμε όλοι, ο καθένας όπως μπορεί και στο μέτρο της ευθύνης που του αναλογεί, να συνδράμουμε τη στρατιωτική ηγεσία ώστε να επιτελεί απερίσπαστη το έργο της, δηλαδή να θωρακίζει τη χώρα» συνέχισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ως συνέχεια του έργου που ήδη υλοποιήσαμε.

Καθήκον κι ευθύνη όλων μας είναι η πατρίδα μας, για την ειρήνη, την ασφάλεια και την ευημερία εργαζόμαστε σκληρά και αποτελεσματικά» υπογράμμισε ο Ν. Παναγιωτόπουλος.

Η αναφορά του ΥΕΘΑ στην στήριξη απέναντι στην στρατιωτική ηγεσία «μηδενός εξαιρουμένου» – που είχε επίσης διατυπωθεί κατά την παραλαβή της πυραυλακάτου «Υποπλοίαρχος Βλαχάκος» – ερμηνεύεται ως απάντηση στον θόρυβο που προκλήθηκε από δημοσίευμα εφημερίδας που άφηνε αιχμές για τον Αρχηγό Στόλου αντιναύαρχου Παναγιώτη Λυμπέρη.

Αναφερόμενος εξάλλου στην ένταξη της πυραυλακάτου «Υποπλοίαρχος Βλαχάκος» στο στόλο του Πολεμικού Ναυτικού, ο κ. Παναγιωτόπουλος επισήμανε στην σημερινή δήλωσή του ότι «ολοκληρώθηκε ένα πρόγραμμα θεμελιώδους σημασίας για τις επιχειρησιακές ικανότητες των Ενόπλων Δυνάμεων».

«Αυτή η υπερσύγχρονη μονάδα κρούσης», η έβδομη του τύπου «Ρουσσέν» που παρέλαβε το Πολεμικό Ναυτικό, τόνισε ότι «αποτελεί έναν ακόμα πολλαπλασιαστή ισχύος στη μαχητική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι μιας υψηλής αξίας προσθήκη στη δυνατότητα του στόλου μας να προβάλλει την ναυτική ισχύ της χώρας μας στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο».

«Με την ολοκλήρωση της κατασκευής της ανεδείχθησαν επίσης, οι δυνατότητες της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας και των εργαζομένων της» συμπλήρωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Χωρίς ενδοιασμούς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας επιτάχυνε τις διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του Πολεμικού Ναυτικού στα ναυπηγεία Ελευσίνας και να του αποδοθεί η τελευταία πυραυλάκατος. Αυτή είναι μία ακόμα έμπρακτη απόδειξη της αποφασιστικότητας που επιδεικνύει η κυβέρνηση για την άμεση ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό του οπλοστασίου μας με τεχνολογίες αιχμής» ξεκαθάρισε ο Ν. Παναγιωτόπουλος.

«Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης, με την οποία εξασφαλίζονται οι όροι της εθνικής ανεξαρτησίας στο σύγχρονο, αβέβαιο, γεωπολιτικό περιβάλλον, διαδραματίζει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων» κατέληξε στη δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ρεπορτάζ : Διονύσης Χατζημιχάλης Σύνδεσμος

Ads Εκπωτικό Κουπόνι Προσφοράς Για Όλα Τα   Πλάνα Απεριόριστης SSD Cloud Server Φιλοξενίας  

Cloud-15


Έκπτωση 15%

Personal Unlimited Cloud SSD €9.58
Business Unlimited Cloud SSD €11.58
Pro Unlimited Cloud SSD €13.58


Απόκτησε τον Δικό Σου Απεριόριστο SSD Cloud Server

USA SSD Data Center - Δωρεάν cPanel & SSL
Το κουπόνι ισχύει για όλα τα Πλάνα Cloud Server
Απόκτησε Tον Τώρα !

Άλλα Τελευταία Άρθρα ΚατηγορίαςΠαλαιότερα Άρθρα