ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ. ΚΟΥΛΗΣ- ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ. ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ. ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ GAY O ΕΝΑΣ. ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΕΤΕΡΟΣ. ΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ. ΚΟΥΛΗΣ- ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ. ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ. ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ GAY O ΕΝΑΣ. ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΕΤΕΡΟΣ. ΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη.

Ο Αρχιεπίσκοπος αντάλλαξε χειραψία και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Αλβέρτο Μπουρλα κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, όπως αναφέρει ο ekirikas.com.

 «δεν υπάρχει θέμα πια»: Αυτό ήταν το σχόλιο ανώτατης κυβερνητικής πηγής μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδος στα Ηνωμένα Έθνη. Η συνάντηση ξεκίνησε στις 8 το βράδυ ώρα Ελλάδα και ολοκληρώθηκε περίπου 45 λεπτά αργότερα.

Ανώτατη κυβερνητική πηγή μετά τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο ανέφερε: «Το θέμα είναι λήξαν. Αυτό που προέχει είναι η ενότητα του Ελληνισμού, η άρρηκτη σχέση της Ελλάδας με την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και οι στενές σχέσεις της αρχιεπισκοπής με το ποίμνιό της».

Στον προθάλαμο της μόνιμης αντιπροσωπείας μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος αντάλλαξε χειραψία και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Δρ. Αλβέρτο Μπουρλα καθώς εκείνης αποχωρούσε από την συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό. Ο κ.Μητσοτάκης μάλιστα, ανανέωσε το ραντεβού του με τον κ. Μπουρλά στη Θεσσαλονίκη. Παρούσα ήταν η πρέσβης Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Ρεπορτάζ : Patriot Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας