Προβολή Οπτικοακουστικού Υλικού στο Κτίριο της Βουλής των Ελλήνων για την Εορτή της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δρομολόγησε και πραγματοποίησε προβολή Οπτικοακουστικού Υλικού στην πρόσοψη του κτηρίου του ελληνικού κοινοβουλίου.

Είναι ομολογουμένως μια σπάνια ευκαιρία προβολής του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων στο κοινό ειδικά σε μια περίοδο που είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο.

Τους τελευταίους μήνες οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν υπερβεί εαυτόν με απίστευτες επιφυλακές και ωράρια που απλά δεν υπάρχουν, πάντα στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της πατρίδας και των δικαίων της.

Το γεγονός αυτό όμως δεν έχει αποτυπωθεί όσο κι όπως θα έπρεπε από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, συνεπώς κάθε επιπλέον προσπάθεια επικοινωνιακη προβολής του έργου τους είναι ευπρόσδεκτη.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στο ptisidiastima.com εκφράζουν απαραίτητα τους συντάκτες τους κι όχι υποχρεωτικά την ιστοσελίδα. Ο ιστότοπος δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συντακτών της και των άρθρων τους. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση των άρθρων μας χωρίς γραπτή έγκριση, αλλιώς το ptisidiastima.com θα λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Τα σχόλια των άρθρων που ακολουθούν, δεν εκφράζουν την ιστοσελίδα, παρά μόνο αυτούς τους ίδιους τους σχολιαστές. Η αρχισυνταξία έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει σχόλιο ή να απαγορεύσει την δημοσίευσή του.

Τελευταία Άρθρα Κατηγορίας