Σχολή Ικάρων: Video με στρατιώτη να φτύνει το ψωμί των σπουδαστών

Σχολή Ικάρων: Video με στρατιώτη να φτύνει το ψωμί των σπουδαστών

Σχολή Ικάρων: Video σοκ με στρατιώτη να φτύνει και να πατάει με άρβυλο το ψωμί των σπουδαστών – Η υπόθεησ πρέπει να διερευνηθεί

Τραγικά είναι όσα αποτυπώνονται σε βίντεο, το οποίο όπως προκύπτει από τη φωνή του «πρωταγωνιστή» έχει κινηματογραφηθεί στην Σχολή Ικάρων.

Στην εικόνα φαίνεται ένα μηχάνημα κοπής άρτου το οποίο κόβει σε φέτες ψωμί, που πέφτουν σε ένα δοχείο. Ο «αφηγητής» φαίνεται μάλλον να είναι κάποιος στρατιώτης, ο οποίος ακούγεται οργισμένος με τους Ίκαρους και παίρνει την εκδίκησή του φτύνοντας μέσα στο ψωμί και πατώντας με τα άρβυλα μέσα στο δοχείο.

Σύμφωνα με όσους μοιράστηκαν το video στο armyvoice.gr το περιστατικό είναι πρόσφατο. Δεδομένου ότι δεν είμαστε σε θέση να ελέγξουμε τη γνησιότητά του, ούτε βέβαια εάν πράγματι είναι στην Σχολή Ικάρων, κρίνουμε σκόπιμο να το δημοσιεύσουμε ώστε να διερευνηθεί. Στοιχεία ακούγονται καθαρά μέσα στο video.

Είναι τέτοιο το μίσος του αφηγητή και πρωταγωνιστή, που ξεσπάει σε ύβρεις για τους Ίκαρους, χωρίς να σκέφτεται ότι αύριο μπορεί να δώσουν και τη ζωή τους για να προασπίσουν το δικαίωμά του να μιλάει ελεύθερα.

Το ερώτημα βέβαια που ευλόγως προκύπτει είναι εάν η Σχολή Ικάρων εφαρμόζει τη νομοθεσία και το σύστημα HACCP που διασφαλίζει την υγιεινή των τροφίμων για τους σπουδαστές. Γιατί εάν κρίνουμε από όσα διαδραματίζονται σε αυτό το video, τότε οι αυριανοί φρουροί του Αιγαίου, δεν έχουν και το καλύτερο δυνατόν περιβάλλον στην στρατιωτική σχολή.Προτάσεις

Ρεπορτάζ : Ιωάννα Ηλιάδη – Ioanna Iliadi Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας