Σύριοι πρόσφυγες πίσω από τη δολοφονία επιχειρηματία στην Χαλκίδα;

Ακόμα ένας Έλληνας πολίτης θυσιάστηκε κατά τα φαινόμενα στον βωμό της… πολυπολιτισμικής κοινωνίας, που κάποιοι “προοδευτικοί” επιθυμούν να μετατρέψουν τη χώρα με το ζόρι. Πιο συγκεκριμένα, δυο αλλοδαποί θεωρούνται σύμφωνα με την Αστυνομία της Χαλκίδας ως οι δράστες της δολοφονίας του 51χρονου επιχειρηματία Νίκου Τ. σύμφωνα με τα αποτυπώματα και τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι του θύματος όπου και βρέθηκε δολοφονημένος.

Οι αλλοδαποί δράστες προκάλεσαν ασφυξία στον άτυχο επιχειρηματία, αφού πρώτα τον είχαν δέσει γυμνό σε μια καρέκλα, πιθανότατα για να τον αναγκάσουν να τους αποκαλύψει πού έκρυβε χρήματα και τιμαλφή. Τελικά οι δράστες, άρπαξαν μια συσκευή κινητού τηλεφώνου, ένα ρολόι και άγνωστο αριθμό κοσμημάτων. Στη συνέχεια οι δύο αλλοδαποί, διέφυγαν με το αυτοκίνητο μάρκας Smart του θύματος, το οποίο εγκατέλειψαν σε περιοχή της Χαλκίδας.

Από τα αποτυπώματα στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και στο αυτοκίνητο, προέκυψαν τα στοιχεία των δυο δολοφόνων, οι οποίοι είχαν έρθει παράνομα στη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους δύο αλλοδαπούς είχε συλληφθεί το Μάιο του 2019 σε περιοχή της Αττικής για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων. Σύμφωνα με την αδελφή του θύματος οι δύο αλλοδαποί είναι Σύροι πρόσφυγες.

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας