Το Netflix αγόρασε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Kanye West

Πέμπτη 08 Απριλίου 2021, 20:30

Το Netflix σύμφωνα με δημοσίευμα του Billboard, μόλις αγόρασε ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο ο Kanye West ετοίμαζε εδώ και 20 χρόνια και αφορά τη ζωή του και την καριέρα του. 

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει υλικό από τη ζωή του Kanye που δεν έχει προβληθεί ξανά στο κοινό και θα σχετίζεται με την καριέρα του, τα fashion projects του, την αποτυχημένη προσπάθειά του να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής αλλά και τον θάνατο της μητέρας του, Donda West.

Ο Kanye West πέρα από τον γάμο του με την Kim Kardashian και τον χωρισμό τους που έχει απασχολήσει τα media τον τελευταίο καιρό, θεωρείται μια από τις πιο αμφιλεγόμενες φιγούρες στην σκηνή της hip-hop που επηρεάζει πολλούς με τη μουσική του και την αισθητική του.

Σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ είναι ο Clarence ‘Coodie’ Simmons και ο Chike Ozah που είχαν επιμεληθεί σκηνοθετικά και τα βίντεο κλιπς του τραγουδιστή για τα «Through the Wire» και «Jesus Walks».  

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα, το Netflix έδωσε 30 εκατομμύρια για τα δικαιώματα κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ και σκοπεύει το προβάλει μέσα στο 2021.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας