Φιλίτσα Καλογεράκου – Έχω δεχτεί λεκτική βία – Μου έχουν κλείσει πόρτες επειδή έχω πει «όχι»

Φιλίτσα Καλογεράκου – Έχω δεχτεί λεκτική βία – Μου έχουν κλείσει πόρτες επειδή έχω πει «όχι»

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις προχώρησε η Φιλίτσα Καλογεράκου. Η ηθοποιός μίλησε στο Love it και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη βία που έχει δεχτεί από πρόσωπο του χώρου της, τονίζοντας πως έχει χάσει δουλειές εξαιτιάς αυτού.

«Έχω δεχτεί λεκτική βία»

«Μετά από κάποιο διάστημα δεν ήταν δική μου επιλογή να μην κάνω τηλεόραση. Μου έχει λείψει πάρα πολύ και θέλω να ξανακάνω», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω δεχτεί λεκτική βία, να μου βρίζουν το σπίτι, τη μάνα, τον πατέρα, τα θεία. Μου έχουν κλείσει πόρτες κι επειδή δεν δέχτηκα τη λεκτική βία και την κατάχρηση εξουσίας υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στο χώρο».

Στη συνέχεια η ηθοποιός σημείωσε: «Το πρόβλημα είναι η ατάκα “έτσι είναι ο χώρος, τι να κάνουμε;”, όχι δεν είναι έτσι ο χώρος. Η παρενόχληση που δέχτηκα εγώ ήταν λεκτική, μου είπε επί λέξει “θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε” και του είπα “όχι”».

«Στην επόμενη δουλειά, ο άνθρωπος αυτός μπήκε στη μέση και με έδιωξαν από τη δουλειά. Έχω προχωρήσει σε μήνυση», κατέληξε.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε παρακάτω

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ρεπορτάζ -Πηγή: Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας