1555: Τηλέφωνο ΕΦΚΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΑ χωρίς χρέωση

1555: Τηλέφωνο ΕΦΚΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΑ χωρίς χρέωση

1555: Τηλέφωνο εξυπηρέτησης πολιτών ΕΦΚΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΑ χωρίς χρέωση, για τα ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά θέματα

Στις 29 Ιουλίου 2021 τέθηκε σε λειτουργία το νέο τηλεφωνικό κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών 1555, με σκοπό να προσφέρει άμεση, έγκυρη και φιλική εξυπηρέτηση στους πολίτες, οι οποίοι θα μπορούν να καλούν χωρίς χρέωση, 24 ώρες το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, με ελάχιστο χρόνο αναμονής.

Το νέο τηλεφωνικό κέντρο ενοποιεί τα διάσπαρτα τηλεφωνικά κέντρα που λειτουργούν σήμερα στο Υπουργείο, και είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να προσφέρει προσωποποιημένη και εξατομικευμένη πληροφόρηση στους πολίτες, συμβάλλοντας στην ταχύτερη διευθέτηση των εκκρεμών υποθέσεων.

Από τον Σεπτέμβριο στο νέο ενιαίο αριθμό Εξυπηρέτησης Πολιτών για τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ θα ενταχθούν σταδιακά όλες οι υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με στόχο την συνολική αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Αριθμού Υποστήριξης Πολιτών: https://1555.gov.gr/

Η κλήση προς τον αριθμό 1555 σε ΕΦΚΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΑ γίνεται χωρίς χρέωση από τον Σεπτέμβριο του 2021, σύμφωνα με τα τιμολόγια που έχουν ανακοινώσει οι πάροχοι.Ρεπορτάζ : Armyvoice News Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας